Fitspo

 
Jag kan vara riktigt lat när det kommer till träning. Innan jag till exempel ska ut och springa eller liknande så känner jag inte alls för det, men efteråt är det hur skönt som helst. Gillar att äta nyttigt, till exempel rågflingor till frukost med nötter och pumpafrön och liknande. Brukar också äta mycket frukt och ganska stora portioner mat, eftersom att det är bra när man tränar.
 
Ska kanske ta tag i min träning lite mer nu, vi springer ju i handbollen men ska även försöka träna lite hemma. Ska till exempel börja göra squats och övningar för magen. Tror dock inte att man kan få den snygga rumpan som de har på bilden ovan, bara av att göra squats, men man ser faktiskt lite skillnad efter ett tag. Om man kör ca 50 squats varje dag i en vecka så syns det att rumpan blir fastare, hehe! Ja, jag har provat ;) 
 
En riktigt bra träning för magen och till viss del benen, som man kan göra hemma, är att lägga sig på rygg, lägga händerna under rumpan och sträcka upp benen. Sedan släpper man benen mot marken, stannar några centimeter innan golvet och tar upp dem igen. Vill man ha mer motstånd i träningen kan man be någon att ställa sig vid ens axlar så att man kan hålla i personens ben som stöd, sedan kastar personen ner benen och så ska man bromsa dem och upp igenDetta upprepas 10-20 ggr och sen kan man byta till att hålla benen utsträckta ungefär en halvmeter ovanför marken och ifrån det läget korsa dem över varann, fram och tillbaka tills man inte orkar längre. Fin beskrivning, I know, men ni kanske fattar. Detta är i alla fall två bra övningar som man kan göra för mage och rumpa. Jag kommer börja göra de och det kanske ni också gör, puss.